Egyházak

Február 10.
A Szekszárd Alsóvárosi Római Katolikus Közhasznú Egyesület megszervezte a hagyományos, immár 8. alsóvárosi bált.

Április 13-15.
A Szekszárdi Református Egyházközség 50 fős küldöttsége gyülekezeti kiránduláson tekintette meg Szabolcs-Szatmár megye és Kárpátalja számos nevezetességét.

Április 18.
A Rotary Club pénzadománnyal járult hozzá a református templom bejárati ajtóinak készítéséhez.

Április 29.
Dr. Szabó István püspök hirdette az igét a gyülekezet templomának, parókiájának és a Kálvin téri iskola épületének megújításáért tartott hálaadó istentiszteletén. A gyülekezetet köszöntette Horváth István polgármester, Fazakas Csaba lugosi esperes, és dr. Tóth Miklós Hollandiából. Az istentiszteletet követő szeretet-vendégségben a Mészáros borházban 110 gyülekezeti tag vett részt.

Június 14-17.
A gyülekezetben evangelizált dr. Csűri István a királyhágó melléki református egyházkerület helyettes püspöke.

Szeptember 14-16.
A Szent János és Pál kápolna (kórházi kápolna) megnyitása a nagyközönség előtt, a felújítási tervek bemutatása.

Szeptember 16.
A gyülekezet vendége volt dr. Csiha Kálmán nyugalmazott marosvásárhelyi püspök, Fazakas Csaba lugosi esperes és az RMDSZ képviseletében Kovács László.

Október 29.
A Szekszárdi Alsóvárosi Római Katolikus Közhasznú Egyesület kezdeményezésére Bíró László püspök a Belvárosi templomban misét mondott valamennyi elhunyt alsóvárosi lelki üdvéért. A szentmisét követően a plébánia közösségi házában Máté János tervező, Heimann Zoltán és Elekes Eduárdné tájékoztatója hangzott el "Összefogás a Szent János és Pál Kápolna felújításáért" címmel.

Októberben
A Szekszárdi Gárdonyi Zoltán Református Együttes "Erősségem és énekem az Úr" című CD-jét mutatta be az evangélikus templomban. Köszöntőt mondott dr. Pálos Miklós, a megyei közgyűlés alelnöke. A CD-t prof. Tillai Aurél, Liszt- és Magyar Örökség-díjas karnagy mutatta be, igét olvasott Szemerei László, a Tolnai Egyházmegye esperese. A műsort Decsi Kiss János vezette. Közreműködtek: Auth Zoltán, Balázs Réka, Köntös Hedvig, Lozsányi Tamás, Szabó Dóra hangszeren; Lemle Zoltán, Márkus Edit, Papp Krisztina és Tillai Tímea szólóénekkel.

Decemberben
Szeretetvendégség címmel a gyülekezet ötven asszonyának 200 étel receptjét tartalmazó kötetet jelentetett meg a református egyházközség.