Embertársainkért, Szekszárd kitüntető cím2020

 
Az Alisca Bau Zrt. munkatársai:
 
Horák Gábor
 
1996.11.01-tól dolgozik az Alisca Bau Zrt-nél. A 10 fős ács-állványozó, szerkezetépítő brigád vezetője. Lelkiismeretességével, fiatalosságával és szakmai tudásával minden munkájuk kiváló minőségben és határidőre készül el. A brigádban olyan közösséget tud kialakítani és fenntartani, ami példaértékű.
 
Szentpál Mihály Tamás
 
2014.05.05-tól dolgozik az Alisca Bau Zrt.-nél. Ács-állványozó szakmunkás, aki emberi és szakmai képességeivel a szerkezetépítő brigád munkáját erősíti.
 
Blága Balázs
 
Ács-állványozóként 2017.05.15-tól erősíti az Alisca Bau Zrt. szerkezetépítő csapatát. 22 évesen fiatal munkaerőként példaértékű odaadással dolgozik és egyben képviseli a jövő nemzedékét az Alisca Bau Zrt-nél.
 
Löfli Márk
 
Újgenerációs ács-állványozóként 2017.01.23-tól dolgozik az Alisca Bau Zrt-nél. Munkáját lelkiismeretesen végzi, jó „csapatjátékos”.
 
Kulcsár György
 
2013.04.29-tól épületasztalosként dolgozik az Alisca Bau Zrt.-nél. Annak ellenére, hogy már elmúlt 60 éves, fiatalokat meghazudtoló munkabírással és lelkiismeretességgel dolgozik.
 
Horváth Csaba
 
Több mint 20 éve dolgozik az Alisca Bau Zrt.-nél. Műszaki felsővezetőként az általa felügyelt és irányított munkák mindig kiváló minőségben és határidőre készültek el. Megrendelővel, műszaki ellenőrrel és az Alisca Bau Zrt. szellemi és fizikai állományával olyan kapcsolatot tud kialakítani, ami a projektek sikeres megvalósítását szolgálja.