2019. évi Mecénás Tehetséggondozó Támogatás

pályázati felhívása

 

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Humán Bizottsága az előző évekhez hasonlóan 2019-ban is meghirdeti a kiemelkedő képességű, a városi székhelyű intézményekben tanulmányaikat folytató fiatalok és felkészítőik teljesítményeinek elismerésére a Mecénás Tehetséggondozó Támogatást. A Bizottság erre a célra 3.200 eFt keretösszeget biztosít.

A 2018/2019-as tanévre vonatkozóan a pályázók köre az előző évhez hasonlóan a szekszárdi székhelyű köznevelési intézmények köre.

Ennek megfelelően a pályázat útján - melyet kizárólag csak köznevelési intézmény nyújthat be-  az alábbi kategóriák támogathatóak:

a)      az Oktatási és Kulturális Közlönyben megjelent országos tanulmányi versenyek 1-6 helyezettje és felkészítő tanára

b)      az Országos diákolimpia 1-3 helyezettje és felkészítő tanára,

c)      a Szakma Kiváló Tanulója, valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek 1-6 helyezettje és felkészítő tanára.

d)      az egyéb kiemelkedő országos tanulmányi-, művészeti-, és kulturális versenyek 1-3 helyezettje és felkészítő tanára

A pályázatot a pályázati adatlap hiánytalan kitöltésével lehet benyújtani 2019. szeptember 12-ig. (1. számú mellékelt) A bizottság a pályázatokról 2019. október 22-ig dönt. A jutalmak ünnepélyes keretek között történő átadására várhatóan 2019. november 30-ig kerül sor.

 

 

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata

                                                                      Humán Bizottsága