Partnerségi egyeztetés

2021.10.01
HIRDETMÉNY
 
a Településképi Arculati Kézikönyv és a településkép védelméről szóló 8/2021. (III. 8.) önkormányzati rendelet módosításának partnerségi egyeztetéséről
 
 
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Közgyűlés 687/2021. (IX.30.) határozatával döntött a Településképi Arculati Kézikönyv és a településkép védelméről szóló 8/2021.        (III. 8.) önkormányzati rendelet módosításának megindításáról.
A módosítás kapcsán ezúton hívjuk fel partnerségi egyeztetésre a lakosságot, a Szekszárdon ingatlantulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, a szakmai érdekképviseleti szervezeteket, a Szekszárd területén működő és bejegyzett civil szervezeteket, a Szekszárdon székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezeteket, valamint a városban működő egyházakat.
A vészhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020.(XII.2.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdése alapján jelen partnerségi egyeztetés elektronikus úton történik.
A Közgyűlésnek a módosítás megindításáról szóló döntését megalapozó, a módosítás okait és indokait tartalmazó előterjesztés megtekinthető ITT, valamint a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.
A módosításra kerülő Településképi Arculati Kézikönyv és a településkép védelméről szóló 8/2021. (III. 8.) önkormányzati rendelet megtekinthető ITT, valamint a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.
Az egyeztetés keretében a 2021. október 1-től 2021. október 15-ig várjuk kérdéseiket, észrevételeiket, javaslataikat az alábbi e-mail címre: foepitesz@szekszard.hu.
Kérjük, hogy a véleményezés során nevüket szíveskedjenek megadni, a névtelen véleményeket nem áll módunkban figyelembe venni. A név megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulást megadottnak tekintjük. (A nevet kizárólag tárgyi véleményezéssel összefüggésben kezeljük.)
 
Együttműködésüket előre is köszönjük!
 
 
 
 
 
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata