Májustól újra fogad ügyfeleket a polgármesteri hivatal

2021.04.26
 
Április 30-ig tart az ügyfélfogadási szünet a polgármesteri hivatalban. Jelenleg csak az anyakönyvi ügyek intézhetők személyesen, májustól azonban időpontegyeztetés után már más ügyekben is lehetőség nyílik az ügyfelek fogadására – mondta sajtótájékoztatón dr. Gábor Ferenc jegyző, hozzátéve: továbbra is kéri, hogy aki teheti elektronikus úton intézze ügyeit, hiszen a járványveszély még nem szűnt meg véglegesen.
 
A polgármesteri hivatal munkatársai március 8-tól jellemzően otthoni munkavégzés keretei közt látták el feladataikat. Ennek lehetőségét a hivatal biztosította. Az azóta eltelt időszakban a járványadatok javultak és a munkavállalók átoltottsága is nőtt. Jelenleg a hivatalon belüli koronavírus pozitív esetről nincs tudomása a jegyzőnek, így a kollégák elkezdtek visszatérni a munkahelyi feladatellátáshoz.
 
A térítési díjak befizetésére sem volt lehetőség március 8-a óta a polgármesteri hivatalban. Az eltelt időszakra az önkormányzat megelőlegezte az étkezés díját az érintetteknek, májustól viszont újra meghirdették a beszedési időpontokat, ami ide kattintva megjelenik.
 
Tamási Anna gazdasági igazgatóságvezető elmondta, hogy az időpontokról az iskolák is tájékoztatják a szülőket, valamint a Szekszárdi Vasárnap következő számában is megjelenik. Egyben felhívta a figyelmet, hogy aki teheti, válassza a csoportos beszedési megbízást. Ezzel rengeteg időt takaríthatnak meg az ügyfelek és a személyes ügyintézés is elkerülhető.
 
DSC_5435.JPG