Az új orvosi rendelő helyszínének kiválasztása

2020.09.03

TISZTELT SZEKSZÁRDI LAKOSOK!

 
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése – mint már ismeretes - az új orvosi rendelő építését a Szabó Dezső utcai helyszínen elvetette, új helyszín kiválasztásának lehetőségét vizsgálja.  
 
Az új építési helyszínt az Önkormányzat a lakosság széleskörű bevonásával kívánja kijelölni, ennek érdekében továbbra is várjuk az Önök javaslatait, véleményét az alábbi - a korábbiakhoz képest 2 további javaslattal kiegészített - helyszínekkel kapcsolatosan.
 
Javasolt helyszínek:
  1. Wesselényi utca – Alkotmány utca térsége, az ún. SZÜV-től nyugatra, a Wunderland Óvodátol északra fekvő zöldterület SZÜV felöli része
  2. Az Alkotmány utca déli végének folytatásában lévő, a Dobó utca felől megközelíthető zöldterületi sáv
  3. Az Alkotmány utca déli végének folytatása és a Honvéd utca közötti zöldterület
  4. A Csopak utca – 56. sz. főút közti terület déli vége
  5. Allende utca – Alisca utca közti 4845/20. hrsz-ú terület
  6. Béri Balogh Ádám utca 77. hsz-ú épület és a Penny Market közti transzformátor-háztól nyugatra fekvő, 4930/38. hrsz-ú terület
 
Információk a tervezett rendelő-épületről:
Két felnőtt háziorvosi rendelőt (III. és XIV. sz. körzet) magába foglaló földszintes, lapostetős, cca. négy méter magasságú épület, cca. 160 m2 hasznos alapterülettel, 220 m2 beépített területtel. A járdákkal, valamint a szükséges nyolc parkolóval együtt a létesítmény területigénye mintegy 600 m2.  
 
A fenti területekről és a rendelő épületéről további információkat találhatnak itt, illetve érdeklődhetnek és véleményt nyilváníthatnak a foepitesz@szekszard.hu e-mail címen szeptember 10-ig.
 
Várjuk együttműködésüket!

 

 

 

 

 

                                                                                                          Szekszárd Megyei Jogú Város
                                                                                                                    Önkormányzata