• Slider 1 title

    Slider 1 title

    leírás

  • slide

Hírek

2019-08-08
Szekszárd Megyei Jogú Város Jegyzője, mint Helyi Választási Iroda Vezetője 3/2019. (VIII.08.) számú határozatával megállapította Szekszárd Megyei Jogú Városban a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2019. évi általános választásán az egyéni választókerületi képviselőjelölt állításhoz, valamint a polgármesterjelölt állításhoz szükséges ajánlások számát az alábbiak szerint: az egyéni választókerületi képviselőjelölt állításhoz szükséges ajánlások száma:
2019-08-07
Évekig nem pihenhet ugyanabban a parkolóban egy használaton kívüli kocsi.
2019-08-06
A hosszirányú festési munkákat egy vállalkozó végzi, míg a keresztirányú jelek felfestését az önkormányzat brigádja egy erre a feladatra beszerzett speciális géppel hajtja végre.
2019-07-31
Rendkívüli, együttes ülést tartott az önkormányzat Gazdasági és Pénzügyi, illetve Humán Bizottsága.
2019-07-31
A hétvégi atlétikai országos bajnokság 3000 méteres akadályfutó számában aranyérmet szerző Szemerei Leventét fogadta Ács Rezső polgármester, aki egy Garmin futóórával is meglepte a közép- és hosszútávfutót.
2019-07-25
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy Szekszárd M.J.V. Önkormányzat illetékességi területén földi szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.
2019-07-24
Idén ünnepli fennállásának 40 éves évfordulóját a Szekszárdi Városi Bölcsőde. Az októberi ünnepségekre egy teljesen megújult intézmény várja majd a gyerekeket, szülőket.
2019-07-23
Július 22-én megkezdődött alsóvárosi és az újvárosi temető ravatalozóinak felújítása.

Polgármesteri köszöntő


Kedves Látogató!

Nagy szeretettel köszöntöm Önt Szekszárd Megyei Jogú Város megújult honlapján!

„A város, mint egy álmos eb, / hever domb alatt, sík felett” – szólnak a város szülötte, Babits Mihály jól ismert sorai az egykori Szekszárdról, mely mára pezsgő életű, ugyanakkor nyugalmas, békés vidéki arcát egyaránt megőrző megyeszékhellyé nőtte ki magát.

A zeneköltő óriás, Liszt Ferenc vitte hírét hajdan az akkor még alig ismert, itt termelt bornak – mára a „hegy leve” nemcsak az ország, hanem rendre a világ legkiválóbbjai között szerepel. És épp a bor az, ami összeköt itt élőt, erre látogatót egyaránt. De ez a város – valljuk – több, mint jó bor: folyamatosan épülő-szépülő, egyre gyarapodó otthona az itt lakóknak, gazdag élményekkel kecsegtető pihenőhelye az erre járóknak, kis és nagyközösségeket megmozgató, turisták tömegét vonzó helyszíne bor-gasztronómiai és kulturális rendezvényeknek, büszke birtokosa hazai és nemzetközi sportsikereknek.

És mindez csak néhány dolog azok közül, melyekre honlapunkkal is szeretnénk ráirányítani a figyelmet. A portál kialakításában arra törekedtünk, hogy az bőséges, az élet lehetőleg minden területét átölelő információval szolgáljon az itt élőnek éppúgy, mint az oldalt távolból felkeresőnek, ugyanakkor könnyen kezelhető, szép felülettel segítse a tájékozódást.

Ehhez kívánok Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamennyi kollégám és a magam nevében hasznos és eredményes böngészést!

Ács Rezső - Polgármester
Programnaptár

Esemény ajánlása

Captcha kód
Esemény ajánlása