• Slider 1 title

    Slider 1 title

    leírás

  • slide

Hírek

2020-01-17
A Mészöly Miklós Emlékplakettet az emléknapot szervező bizottság javaslatára a szekszárdi közgyűlés jóváhagyásával ítélik oda. Többek között erről is döntött rendkívüli ülésén a képviselő-testület.
2020-01-16
Több utcában időszakosan szünetel majd az áramszolgáltatás.
2020-01-16
Megtartotta alakuló ülését a Szociális, Egészségügyi, Környezeti és Fenntarthatósági Bizottság.
2020-01-14
A bezárt uszoda is napirendre került a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság ülésén. 
2020-01-13
​​​​​​​Változatos kérések fogalmazódtak meg a sportegyesületek, civil szervezetek részéről az Oktatás, Sport és Ifjúsági Bizottság ülésén.
2020-01-13
​​​​​​​A doni áttörés 77. évfordulója alkalmából koszorúzással egybekötött kegyeleti megemlékezést tartott a II. világháborús emlékműnél a szekszárdi önkormányzat, a Magyar Nemzetőrség Tolna Megyei Szervezete és a Babits Mihály Kulturális Központ.
2020-01-13
Pénteki ülésén nem fogadta el a Kultúra, Civil szervezetek, Városmarketing Bizottság Zsikó Zoltánnak, a Szekszárdi Közművelődési Szolgáltató Nkft. ügyvezető igazgatójának 2019-es szakmai és pénzügyi beszámolóját a rendezvények, programok megvalósulásáról. 
2020-01-07
​​​​​​​Először ülésezett az épülő új városi uszoda műszaki kivitelezési folyamatainak ellenőrzésére létrehozott eseti bizottság.

Polgármesteri köszöntő


Kedves Látogató!

Nagy szeretettel köszöntöm Önt Szekszárd Megyei Jogú Város megújult honlapján!

„A város, mint egy álmos eb, / hever domb alatt, sík felett” – szólnak a város szülötte, Babits Mihály jól ismert sorai az egykori Szekszárdról, mely mára pezsgő életű, ugyanakkor nyugalmas, békés vidéki arcát egyaránt megőrző megyeszékhellyé nőtte ki magát.

A zeneköltő óriás, Liszt Ferenc vitte hírét hajdan az akkor még alig ismert, itt termelt bornak – mára a „hegy leve” nemcsak az ország, hanem rendre a világ legkiválóbbjai között szerepel. És épp a bor az, ami összeköt itt élőt, erre látogatót egyaránt. De ez a város – valljuk – több, mint jó bor: folyamatosan épülő-szépülő, egyre gyarapodó otthona az itt lakóknak, gazdag élményekkel kecsegtető pihenőhelye az erre járóknak, kis és nagyközösségeket megmozgató, turisták tömegét vonzó helyszíne bor-gasztronómiai és kulturális rendezvényeknek, büszke birtokosa hazai és nemzetközi sportsikereknek.

És mindez csak néhány dolog azok közül, melyekre honlapunkkal is szeretnénk ráirányítani a figyelmet. A portál kialakításában arra törekedtünk, hogy az bőséges, az élet lehetőleg minden területét átölelő információval szolgáljon az itt élőnek éppúgy, mint az oldalt távolból felkeresőnek, ugyanakkor könnyen kezelhető, szép felülettel segítse a tájékozódást.

Ehhez kívánok Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamennyi kollégám és a magam nevében hasznos és eredményes böngészést!

Ács Rezső - Polgármester
Programnaptár

Esemény ajánlása

Captcha kód
Esemény ajánlása