• slide

Hírek

2023-06-02
Jó idő esetén kedden este autóról irtják a szúnyogokat Szekszárdon.
2023-06-01
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő a Szekszárdi Sportközpont Közhasznú Nonprofit Kft. (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3., Cg.17-09-008858) ügyvezető igazgatói állásának betöltésére.
2023-06-01
A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából szombaton hangverseny a Művészetek Házában, vasárnap városi megemlékezés a Béla király téren.
2023-06-01
Veronika nénit 90. születésnapján látogatta meg Gyurkovics János.
2023-05-30
Az önkormányzat idén is meghirdeti "A legszebb konyhakertek" programot.
2023-05-27
A Zöldfelület Karbantartási és Köztisztasági Igazgatóság tájékoztatása szerint a következő napokban az alábbi menetrend szerint történik a fűkaszálás Szekszárdon.
2023-05-24
Új névvel és új arculattal jelentkezik idén a minden évben tízezreket vonzó fesztivál.
2023-05-24
Az utca több ütemben lesz lezárva június közepéig.

Polgármesteri köszöntő


Kedves Látogató!

Nagy szeretettel köszöntöm Önt Szekszárd Megyei Jogú Város megújult honlapján!

„A város, mint egy álmos eb, / hever domb alatt, sík felett” – szólnak a város szülötte, Babits Mihály jól ismert sorai az egykori Szekszárdról, mely mára pezsgő életű, ugyanakkor nyugalmas, békés vidéki arcát egyaránt megőrző megyeszékhellyé nőtte ki magát.

A zeneköltő óriás, Liszt Ferenc vitte hírét hajdan az akkor még alig ismert, itt termelt bornak – mára a „hegy leve” nemcsak az ország, hanem rendre a világ legkiválóbbjai között szerepel. És épp a bor az, ami összeköt itt élőt, erre látogatót egyaránt. De ez a város – valljuk – több, mint jó bor: folyamatosan épülő-szépülő, egyre gyarapodó otthona az itt lakóknak, gazdag élményekkel kecsegtető pihenőhelye az erre járóknak, kis és nagyközösségeket megmozgató, turisták tömegét vonzó helyszíne bor-gasztronómiai és kulturális rendezvényeknek, büszke birtokosa hazai és nemzetközi sportsikereknek.

És mindez csak néhány dolog azok közül, melyekre honlapunkkal is szeretnénk ráirányítani a figyelmet. A portál kialakításában arra törekedtünk, hogy az bőséges, az élet lehetőleg minden területét átölelő információval szolgáljon az itt élőnek éppúgy, mint az oldalt távolból felkeresőnek, ugyanakkor könnyen kezelhető, szép felülettel segítse a tájékozódást.

Ehhez kívánok Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamennyi kollégám és a magam nevében hasznos és eredményes böngészést!

Ács Rezső - Polgármester
Programnaptár

Esemény ajánlása

Captcha kód
Esemény ajánlása