• Slider 1 title

    Slider 1 title

    leírás

  • slide

Hírek

2019-06-13
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy Szekszárd M.J.V. Önkormányzat illetékességi területén földi és légi szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.
2019-06-13
Szekszárdon hét ivókút és három párakapu próbálja meg enyhíteni a hirtelen jött hőhullámot.
2019-06-12
Az elmúlt években jelentős összeget költött a város a szőlőhegyi körzetre, de további fejlesztésekre van szükség az ott élők komfortérzetének javításához.
2019-06-11
A jó időjárás mellett a változatos és színes programkínálatnak köszönhetően több tízezer látogatót vonzott a negyedik Pünkösdi Hal- és Vadünnep.
2019-06-07
A megyeszékhely vezetése négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy megváltozott arculattal és tartalommal egy új gasztronómiai fesztivált szervez.
2019-06-06
A Babits Mihály Kulturális Központ, a 2019. június 7. napjától 2019. június 10. napjáig terjedő időszakban rendezi meg Pünkösdi Hal- és Vadünnep elnevezésű rendezvényét, melynek során az alábbi forgalmi rend változásra kell számítani.
2019-06-05
Harmincegy helyszínen több mint ezer pedagógust köszönt a napokban Ács Rezső polgármester.
2019-06-04
A GLOBAL TERV Kft. és az InnoStruktúra Kft. konzorciuma a Mobil City Mérnöki Tanácsadó Bt. együttműködésével készíti Szekszárd város Fenntartható Mobilitási Tervét

Polgármesteri köszöntő


Kedves Látogató!

Nagy szeretettel köszöntöm Önt Szekszárd Megyei Jogú Város megújult honlapján!

„A város, mint egy álmos eb, / hever domb alatt, sík felett” – szólnak a város szülötte, Babits Mihály jól ismert sorai az egykori Szekszárdról, mely mára pezsgő életű, ugyanakkor nyugalmas, békés vidéki arcát egyaránt megőrző megyeszékhellyé nőtte ki magát.

A zeneköltő óriás, Liszt Ferenc vitte hírét hajdan az akkor még alig ismert, itt termelt bornak – mára a „hegy leve” nemcsak az ország, hanem rendre a világ legkiválóbbjai között szerepel. És épp a bor az, ami összeköt itt élőt, erre látogatót egyaránt. De ez a város – valljuk – több, mint jó bor: folyamatosan épülő-szépülő, egyre gyarapodó otthona az itt lakóknak, gazdag élményekkel kecsegtető pihenőhelye az erre járóknak, kis és nagyközösségeket megmozgató, turisták tömegét vonzó helyszíne bor-gasztronómiai és kulturális rendezvényeknek, büszke birtokosa hazai és nemzetközi sportsikereknek.

És mindez csak néhány dolog azok közül, melyekre honlapunkkal is szeretnénk ráirányítani a figyelmet. A portál kialakításában arra törekedtünk, hogy az bőséges, az élet lehetőleg minden területét átölelő információval szolgáljon az itt élőnek éppúgy, mint az oldalt távolból felkeresőnek, ugyanakkor könnyen kezelhető, szép felülettel segítse a tájékozódást.

Ehhez kívánok Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamennyi kollégám és a magam nevében hasznos és eredményes böngészést!

Ács Rezső - Polgármester
Programnaptár

Esemény ajánlása

Captcha kód
Esemény ajánlása