Tormay Károly kitüntető cím
 
Dr Papp Zoltándr Papp Z.jpg
felnőtt háziorvos
 
Dr. Papp Zoltán 1970. június 3-án született, Szekszárdon, pedagógus szülők gyermekeként. Általános iskolás tanulmányait Decsen végezte. A középiskola választásában meghatározó szerepet játszott természet szeretete és a biológia iránti érdeklődése, így a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumra esett a választása, itt érettségizett 1988-ban. A sikeres orvosi egyetemi felvételi előtt először a Tolna megyei kórházban, majd az Országos Mentőszolgálat szekszárdi, tamási és dombóvári mentőállomásain dolgozott, mint ápoló. Egyetemi évei alatt a Gyógyszertani intézet demonstrátora volt, ezalatt számos kutatásban részt vett. 1997-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomázott. Ezt követően a Tolna Megyei Kórházban kezdett el dolgozni, mint családorvos rezidens. Üres praxis híján a Bayer Hungária Kft Pharma tanácsadója, majd területi vezetője lett. Ahogy lehetősége adódott, a megyeszékhelyen 2004-ben kezdte el családorvosi tevékenységét.
A fenti szakvizsgán kívül foglalkozás-egészségtan, diabetológiai licensz, illetve még az egyetem alatt megszerzett mentőtiszt 3 képesítésekkel rendelkezik. Korábban az UKSE Szekszárd női kézilabda, majd a KSC Szekszárd női kosárlabda csapat csapatorvosa volt. A Magyar Orvosi Kamara Tolna Megyei Területi Szervezetének mintegy 10 éve titkára. Megalakulása óta a Tolna Megyei Védelmi Bizottság Oltási Munkacsapatának tagja.
2020 nyara óta a Tolna megyei családorvosok kollegiális vezetője, a világjárvány Magyarországra terjedése során kulcs szerepe volt a megyei alapellátás átoltottságának megszervezésében, a praxisok oltási folyamatba történő becsatlakozásában.
Az országban egyedülálló, széles összefogás eredményeként a Szekszárdon dolgozó háziorvos kollégáival lerakta a Babits Oltóközpont alapjait és fennállásáig részt vett annak működtetésében.