Farkas Magdolna.jpg

Farkas Magdolna és Mátó MagdolnaMato Magdolna.jpg

Mátó Magdolna 2003 óta, Farkas Magdolna pedig 2007 óta látja el az iratkezeléssel kapcsolatos valamennyi feladatot a szekszárdi polgármesteri hivatalban.

Feladatkörük szerteágazó, mivel a posta átvételétől kezdve az iratkezelés valamennyi fázisa napi munkájuk részét képezi. Nagy figyelmet szentelnek az egyes határidős feladatok betartásának, ezzel segítve a kollégák munkáját. A selejtezési és irattározási feladatok folyamatos nyomon követése igen nagy munkát igényel, melyet a kolléganők lelkiismeretesen és precízen végeznek. A hivatali munkaállomásuk mellett a központi irattárban is folyamatosan tevékenykednek, végzik a selejtezéssel, archiválással kapcsolatos feladatokat.

Az elmúlt években az iktatás rendszere sok változáson ment keresztül, melyekhez teljes mértékben alkalmazkodtak. A 2018. év során a közigazgatásban országosan bevezetett ASP Iratkezelő szakrendszer indulása óta jelentkező többletfeladatok és nem várt nehézségek ellenére munkájukat hatékonyan, gördülékenyen látták el. A munkájuk során több tízezer irat iktatásáról, kezeléséről gondoskodnak. A tavalyi évben több száz irattári doboz levéltári átadását készítették elő. A központi irattár új helyre költöztetésében, rendszerezésében nagy szerepet vállaltak. Az általuk iktatott igazgatóságokon, osztályokon dolgozó kollégák munkáját mindenben segítik, az újonnan érkező kollégákat megismertetik az iratkezelés „világával”. Olyan feladatkörben végeznek magas színvonalú és precíz munkát, mely minden nap komoly odafigyelést és elhivatottságot követel, rutinjuk és szakmai tapasztaltuk nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az állampolgárok napi hivatali ügyintézése gördülékenyen és gyorsan történjen városunkban.