Szollár Zoltán átvette megbízólevelét

2022.11.23
 
Szollár Zoltán átvette képviselői megbízó levelét Dr. Kulcsár Ágnestől, a Helyi Választási Bizottság elnökétől szerdán délután a polgármesteri hivatalban.
 
A választási bizottság elnöke röviden ismertette a Szekszárd 4. számú választókerületben november 13-án tartott időközi önkormányzati képviselőválasztás eredményét. A névjegyzékben 2745 fő szerepelt, közülük 1241 fő élt a szavazati jogával. Szollár Zoltán 719 voksot szerzett, ezzel megnyerte a választást.
 
Dr. Gábor Ferenc, a Helyi Választási Iroda vezetője közölte, hogy Szollár Zoltán a megbízólevél átvétele után már gyakorolhatja a képviselői mandátummal járó jogokat és kötelességeket.
 
Horváth István országgyűlési képviselő az eseményen megköszönte az időközi választás lebonyolításán dolgozók munkáját, egyben kiemelte, hogy rengeteg lehetőség áll Szekszárd előtt és a közgyűlés konszenzus-képességének a kérdése, hogy ezekből mennyit tud megvalósítani a város.
 
Máté Péter, a Fidesz közgyűlési frakcióvezetője bejelentette, hogy Szollár Zoltán a Fidesz-KDNP frakció tagjaként vesz részt a közgyűlés munkájában.
 
IMG-7213 (2).jpg