Pályázati felhívás felnőtt háziorvosi körzet betöltésére

2023.07.07
 
Pályázati felhívás felnőtt háziorvosi körzet betöltésére
 
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlésének Szociális, Egészségügyi, Környezeti és Fenntarthatósági Bizottsága- a Közgyűlés 172/2023. (V.25.) számú határozatában foglaltak alapján- pályázatot ír ki Szekszárd VI. számú felnőtt háziorvosi körzet feladatainak vállalkozási formában vagy egészségügyi szolgálati jogviszony keretein belül történő ellátására területi ellátási kötelezettséggel.
 
Munkakör és munkahely megnevezése:
 
-        Szekszárd Megyei Jogú Város VI. számú területi ellátási kötelezettséggel működő felnőtt háziorvosi körzetében (FIN: 70090107) háziorvosi feladatok ellátása a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II.25.) EüM rendeletben meghatározottak szerint a 7100 Szekszárd, Kadarka utca 29. szám alatti rendelőben.
-        A tevékenység magában foglalja a hétközi, hétvégi és ünnepnapon történő központi háziorvosi ügyeleti szolgálatban való részvételt is.
 
Pályázati feltételek:
 
-        A háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II. 25.) EüM rendelet szerinti képesítés megléte, valamint az önálló orvosi tevékenységről szóló 2000. évi II. törvény, e törvény végrehajtásáról szóló 313/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet, és az egészségügyi szolgáltatás gyakorlásának általános feltételeiről, valamint a működési engedélyezési eljárásról szóló 96/2003. (VII. 15.) Korm. rendeletben előírt egyéb feltételek megléte;
-        Büntetlen előélet;
-        Cselekvőképesség;
-        Magyar Orvosi Kamarai tagság;
 
Pályázathoz csatolni kell:
 
-        végzettséget és szakirányú képzettséget igazoló okiratok hiteles másolatát,
-        részletes, fényképes személyi és szakmai önéletrajzot,
-        3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozás gyakorlásától eltiltás hatálya alatt nem áll, (vagy ennek megkérését igazoló dokumentum)
-        MOK tagsági igazolás,
-        A pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul,
-        Nyilatkozat, melyben a pályázó hozzájárul, hogy a pályázati eljárás résztvevői a pályázati anyagot megismerhessék, és abba betekinthessenek,
-        A pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázat elbírálását nyílt, vagy zárt ülésen kéri.
 
Pályázat benyújtásának módja:
 
-        postai úton, Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesterének címezve, vagy
-        személyesen (7100 Szekszárd, Béla király tér 8.)
A borítékon kérjük feltüntetni a pályázati kiírás megnevezését: „VI. számú felnőtt háziorvosi pályázat”
 
Egyéb információk:
 
-        A praxis működtetési jogát az Önkormányzat térítésmentesen adja át a szükséges szerződések megkötése alapján.
-        A pályázat benyújtásának határideje: 2023. augusztus 15.
-        Elbírálási határidő: a pályázati határidő lejáratát követő Képviselő-testületi ülés.
-        Az állás legkorábbi betölthetőségének időpontja: 2023. szeptember 1.
-        További információ kérhető: Villányi Mária Ildikó Egészségügyi Gondnokság intézményvezetőtől a 3630/458-6344-es telefonszámon vagy az eugond01@tolna.net email címen keresztül.
-        A képviselő-testület fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást külön indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítja.