Online fizethető lesz az iskolai menza

2024.10.22
 
Etelka-online rendelési és díjbeszedési portál
 
Az Etelka portál arra szolgál, hogy a gyermeke rendszeres étkezési (vagy egyéb) térítési díj befizetéseit kényelmesen ONLINE módon elvégezhesse. Az Etelka portált egy böngésző segítségével igénybeveheti asztali vagy táblagépen, illetve mobiltelefonon.
 
Az étkezési térítési díj kiegyenlítése – a készpénzzel történő fizetésen kívül – online fizetéssel is történhet.
 
A https://szekszard.etelkaportal.hu weboldalon (továbbiakban: Portál) keresztül lehetőség van a közétkeztetés keretében biztosított étkezést megrendelni, online bankkártyával megfizetni, illetve a megrendelt étkezést lemondani. A Portál szolgáltatásai az Ügyfél számára regisztrációhoz (majd belépéshez) kötöttek. A Portál Jogi nyilatkozata (ÁSZF) tartalmazza a fizetésre vonatkozó tájékoztatást, amely megtekinthető ide kattintva.
A portál használatának előfeltételei, hogy az oktatási intézményben, ahol a gyermek étkezik,a szülő jelezze az igényét, töltse ki az erre szolgáló „Nyilatkozat az Etelka portál igénybevételéhez” nyomtatványt, és adja le az intézmény titkárságán, illetve rendelkeznie kell érvényes bankkártyával. A nyilatkozat ETELKA programban való rögzítését követően a szülő által megadott e-mail címre kiküldött link segítségével lehetőség van a szülőnek a Portálon történő regisztrációra.
A sikeres regisztrációt követően a rendszer az aktiváláshoz e-mailt küld. Az aktiválás megerősítését követően a Portál használható.
Egy felhasználói regisztrációval a szülő több étkező gyermekének befizetéseit intézheti egyazon felületen keresztül még akkor is, ha különböző intézményekbe járnak (feltéve, ha az intézmények Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában állnak).
Az online fizetés (Portálon történő ügyintézés) választása esetén lehetősége van bármikor visszatérni a korábbi fizetési módokhoz (készpénzes, vagy csoportos beszedési megbízás).
Az ETELKA PORTÁLON keresztül, online, havonta a szülő rendeli meg és fizeti ki előre az étkezést gyermeke részére. A szülő nyilatkozatát és az online megrendelését követően, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata étkezést nem rendel a gyermek részére, a szülőt terheli a felelősség a megrendelés elmulasztása miatt.
A gyermek távolléte esetén az étkezés lemondásának kötelezettsége az ETELKA PORTÁLON keresztül szükség szerint naponta, online történik, ennek elmulasztása ugyancsak a szülő felelőssége.
Kérjük, hogy olvassa el az Adatvédelmi és Jogi nyilatkozatainkat (ÁSZF).
Kérdéseire választ kaphat a Gyakran ismételt kérdésekben (GY.I.K.), vagy a Súgóban. Az Impresszum-ban  és a Kapcsolat-ban az elérhetőségeinket találja meg.
A Portál indulásának időpontjáról tájékoztatást a köznevelési intézményének honlapján és Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának honlapján találhat ( www.szekszard.hu/Közétkeztetés).
 
A "Nyilatkozat az Etelka portál igénybevételéhez" nyomtatvány ide kattintva letölthető.
 
További információ:
 
Gombay Szilvia
költségvetési és pénzügyi ügyintéző
t.: +36202743243
e.: gombay.szilvia@szekszard.hu
Szekszárd Megyei Jogú Város
Polgármesteri Hivatala

Gazdasági Igazgatóság, Pénzügyi Osztály
7100 Szekszárd, Béla király tér 8.