Multifunkcionális gépet vásárol az önkormányzat

2019.06.17

Az Óbuda Építész Stúdió Kft. végzi el a rekreációs központ teljes körű generál tervezési feladatait – döntött rendes ülésén Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Gazdasági és Pénzügyi Bizottsága.

A tanácskozáson egyhangú szavazás után arról is döntöttek a tagok, hogy a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány (JETA) „Térség- és infrastruktúra-fejlesztés és az életminőség-javítás” című felhívásán elnyert támogatási összegből egy multifunkcionális gép beszerzését támogatják, a többféle feladat ellátására alkalmas masinát a Verbis Kft. szerzi be.  

Szekszárd útburkolati jeleinek hosszirányú festési munkáit az ÚT-ŐR Forgalomtechnikai Kft. végezheti, míg a keresztirányú jelek felfestését az önkormányzat brigádja egy erre a feladatra beszerzett speciális géppel hajtja végre. A Bizottság döntést hozott arról is, támogatja a Fagyöngy utca forgalmi rendjének felülvizsgálatára irányuló kérelmet. Az utcában naponta 64 gépjármű halad át, így indokolt a 3,5 tonna össztömeg-korlátozás bevezetése, behajtás csak a célforgalom számára lesz engedélyezve.