Minden gyermek egyenlő!

2021.05.20
 
A babamamatudakozo.hu és az Anyák az Anyákért Egyesület közös szervezésében valósult meg az a program, melynek keretén belül egyedülálló édesanyákhoz juttatnak el jelenleg 22 értékes termékből álló babamama kelengyecsomagokat. A szervezőkkel közösen tartott sajtótájékoztatót Ács Rezső polgármester. Itt kiderült, olyan édesanyákon igyekeznek segíteni, akik várandósságuk ideje alatt, vagy a gyermek születése után váltak egyedülállóvá és nem várja otthon őket az újszülött édesapja.
 
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának kiemelten fontos minden olyan kezdeményezés támogatása, mellyel a nehéz helyzetbe jutott családok a tárgyi adományokon túl lelki törődést is kapnak. Minden újszülöttet megillet az élet biztonságos és támogatott kezdete – mondta Ács Rezső. A polgármester most három babamama csomagot vett át Huber Katalintól, a babamamatudakozo.hu ügyvezetőjétől, melyeket egyúttal továbbadott Szabó Aliznak, aki a Szekszárdi Humánszolgáltató Központ intézményvezető helyetteseként gondoskodik majd arról, hogy ezek az értékes életkezdő csomagok a lehető legjobb helyre kerüljenek.
 
Kiemelték, hogy külön köszönet illeti Szita Károlyt is, aki a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökeként felkarolta ezt a nemes kezdeményezést.
 
DSC_8899.JPG