Közlemény a Gyermekétkeztetés változásáról a középfokú oktatási intézményekben

2020.11.11

 

A Kormány 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelete szerint 2020. november 11-től az iskolák a középfokú oktatásban 9. osztálytól digitális munkarendben működnek.

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szekszárdi Tankerületi Központ, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium - Tolna Megyei Szakképzési Centrum által fenntartott, Szekszárd közigazgatási határain belül működő középfokú oktatási intézményekben a digitális munkarend ideje alatt is biztosítja az intézményi gyermekétkeztetést, amelyre 2020. november 16-tól van lehetőség.

Az étkeztetés az étel – tanítási napokon 11.00 és 13.00 közötti – elvitelével biztosított a Baka István Általános Iskola épületében (Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 89.) működő konyháról, kizárólag abban az esetben, ha a szülő az erre vonatkozó igényét az alábbiak szerint telefonon, vagy e-mailben a tanuló nevének, intézményének és osztályának megjelölésével az első elviteli időpontot megelőző nap de. 9.00 óráig bejelenti.

 

Igénybejelentés:
 
1.      Szekszárdi I. Béla Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola
         Szekszárdi Garay János Gimnázium
         PTE Kelemen Endre Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola
 
            Tel: 20/274-3410
 
2.      Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium
 
            Tel: 20/274-3534
 
3.      Bármely fenti intézménybe járó tanuló esetén:
 
 
 
Az ebédet eldobható csomagolásban biztosítjuk, nincs szükség éthordóra.
Továbbá tájékoztatjuk a szülőket arról is, hogy a fenti intézményekben 2020. november 11-től megváltozik az étkezési térítési díj készpénzes beszedésének helyszíne.
Új helyszín: Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
                     7100 Szekszárd Béla király tér 8.
           
Kérjük a tisztelt szülőket, hogy a beszedések időpontjairól és egyéb információkról Szekszárd Város www.szekszard.hu honlapján tájékozódjanak: ITT!
 
Kérem, hogy az épületbe való belépéskor, illetve az étel átvételekor maszkot viseljenek és az egyéb védekezési előírásokat szíveskedjenek betartani.
 
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
 
Szekszárd, 2020. november 12.