Júliusban az EB-n versenyezhet a szekszárdi kajakos

2021.05.18
 
12 év alázatos munka eredménye, hogy a Szekszárdi Kajak-Kenu SE sportolója, Szekeres Zsolt kvalifikálta magát a júliusi moszkvai Maraton Európa-bajnokságra. A sportolót a nagyszerű teljesítmény okán Ács Rezső polgármester hivatalában fogadta.
 
Egy szekszárdi borválogatással gratulált Ács Rezső polgármester Szekeres Zsoltnak a nagyszerű teljesítményéhez. A városvezető büszke arra, hogy Szekszárd hírneve a borkedvelő közönségen túl az ilyen sikerek kapcsán más területeken is erősödik, ezért mindig szívesen bíztat és találkozik olyan tehetséges helyi fiatalokkal, akik kiemelkedő eredményeket tudhatnak magukénak.
 
Szekeres Zsolt a Szekszárdi Kajak-Kenu SE legelső edzésén részt vett már és azóta is a csapat tagja. 12 éve kajakozik, mindig a legjobbak között volt idehaza, nemzetközi szintet tavaly ugrott meg először, most május elején pedig a moszkvai EB válogató versenyen volt sikeres.
 
Férfi felnőtt 30 km-en indult, ahol nemcsak evezni, hanem futni is kell a kajakkal, így igen összetett versenyről van szó.
A Maraton Európa-bajnokságot 2021. július 8-11 között rendezik Moszkvában. Innen is sok sikert kívánunk Zsoltnak!
 
DSC_8564.JPG