Hirdetmény a partnerségi egyeztetésről

2021.02.02

PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSRŐL

 

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján elkészítette a településkép védelméről szóló rendelet-tervezetét, melynek partnerségi egyeztetésére ezúton hívjuk fel a lakosságot, a partnereket.

A vészhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020.(XII.2.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdése alapján jelen partnerségi egyeztetés elektronikus úton történik.

Az egyeztetés keretében a 2021. február 2-től 2021. február 17-ig várjuk észrevételeiket, javaslataikat – indoklással kiegészítve – az alábbi e-mail címre: foepitesz@szekszard.hu.

Kérjük, hogy a véleményezés során teljes nevüket és lakcímüket szíveskedjenek megadni, ennek hiányában véleményük figyelembevétele nem áll módunkban. A név megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulást megadottnak tekintjük. (A nevet kizárólag tárgyi véleményezéssel összefüggésben kezeljük.)

A rendelet-tervezet ITT tekinthető meg.