Háziorvosok közleménye

2021.02.25
Tisztelt Pácienseink!
Kedves Betegeink!
 
A közeljövőben várható jelentősebb mennyiségű oltóanyag érkezése miatt az Önök koronavírus elleni beoltása kézzelfogható közelségbe kerül. A korábbiakhoz képest lényegesen több páciensünk juthat így védőoltáshoz pár hét alatt, mint eddig. 
 
Ezért mi, Szekszárd MJV háziorvosai az Önök folyamatos oltáshoz jutásának érdekében közös Oltópontba szerveződünk. 
 
Az Oltópont helyszíne és nyitási időpontja: 
 
Szekszárd, Babits Mihály Kulturális Központ 1. emelete, ahol 2021. március 3. napjától (szerdától) előzetes kiértesítés után várjuk Önöket az oltásra.
 
A kulturális központ címe: 7100 Szekszárd, Szent István tér 10.
 
Önök tehát az Oltópontról telefonos értesítést fognak kapni. A hívás során tudatják Önnel, hogy melyik napon, hány órakor, pontosan hová kell érkezniük, milyen okmányokat kell magukkal vinniük. 
 
Kérjük, a zsúfoltság elkerülése érdekében a megadott időpontban szíveskedjen megjelenni az oltásra! 
Az épület akadálymentesített, lift és segítőkész személyzet biztosítja az oltóhelyre jutásukat.
 
Tisztelettel kérjük ezért pácienseinket, betegeinket, hogy az oltásokkal kapcsolatban ne a szekszárdi háziorvosokat, háziorvosi rendelőket hívják vagy keressék meg e-mailben, hanem az Ön háziorvosával szorosan egyeztetve az Oltópont munkatársa fogja telefonon felkeresni annak érdekében, hogy az Ön számára legmegfelelőbb védőoltást, az életkori és regisztrációs sorrendet is szem előtt tartva, Ön minél hamarabb megkaphassa.
 
Köszönjük tisztelt Pácienseink, kedves Betegeink szíves együttműködését az Oltási Program sikere érdekében!
 
Köszönjük a Tolna Megyei Kormányhivatal, Szekszárd MJV. Polgármesteri Hivatala, Egészségügyi Gondnoksága, a Babits Mihály Kulturális Központ közreműködő munkatársainak segítségét az Oltópont kialakításában és működtetésében!
 
Szekszárd Megyei Jogú Város Háziorvosai