Házhoz viszik a gyerekeknek az ebédet

2020.03.29

Közlemény az ebéd gyermekétkeztetés ellátása keretében történő kiszállításáról, az óvodai és bölcsődei rendkívüli szünet és az iskolai digitális munkarend ideje alatt. 

A kijárási korlátozásról szóló 71/2020.(III.27.) Korm. rendelet végrehajtásához kapcsolódóan Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata 2020. március 30. napjától a gyermekétkeztetést igénylők számára az ebéd házhoz szállítását biztosítja. Az étel kiszállítására előreláthatóan 10.30 és 13.00 óra között kerül sor. Kérjük, folyamatosan figyeljék hirdetményeinket a szekszard.hu honlapon és a helyi sajtóban, illetve tájékozódjanak az intézményvezetőktől az intézményben szokásos módon. Lehetőség szerint segítsenek abban, hogy az információk minden érintett szülőhöz eljussanak. 

Azok a gyermekek, akik részére az iskola, az óvoda vagy a bölcsőde kiscsoportos felügyeletet biztosít, a szokásos módon étkezhetnek az intézményben, kérjük, hogy az ezzel kapcsolatos esetleges későbbi változást folyamatosan az intézményvezetővel egyeztessék. 

Az önkéntesek eddig felajánlott segítségét itt is megköszönöm!
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!  

Ács Rezső polgármester