Elkezdődött a műszaki átadás

2021.05.07
 
Elkezdődött a Baka István Általános Iskola energetikai felújításának műszaki átadása. A folyamat maximum 30 napot vesz igénybe. Ezalatt van ideje a kivitelező szekszárdi SZ+C Stúdió Kft.-nek javítani az átadás során felmerülő hiányosságokat, melyek az első tapasztalatok alapján kisebb munkálatokat jelentenek.
 
A projekt során a TOP pályázaton elnyert több mint 578 millió forintot további 250 millió forint PIP támogatás egészítette ki. Ebből elkészült az épület utólagos hőszigetelése, a régi nyílászárókat modern fém, illetve műanyagokra cserélték. Felújították a fűtési rendszert, illetve négyzónás hővisszanyerős szellőztető rendszert is kiépített a kivitelező, a lapostetőre pedig 50 KW teljesítményű napelemes rendszer került.
 
A műszaki átadást megelőző bejáráson az önkormányzat képviseletében részt vett Gyurkovics János alpolgármester és Rácz Zoltán önkormányzati képviselő is. Mindketten azt kérték a jelenlevő szakemberektől, hogy az eljárás során a legapróbb hibákat is derítsék fel és jelezzék a kivitelezőnek, hogy a műszaki átadás végére az elérhető legjobb színvonalú munkát sikerüljön átadni.
 
DSC_6776.JPG
 
DSC_6801.JPG