Diákmunka lehetőség

2023.06.24
 
Az idei évben is lesz lehetőség nyári munkát vállalni Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatánál. (18 fő/hó)
 
Legfontosabb tudnivalók a munkavégzéssel kapcsolatban:
-        munkaidő: napi 4 óra (8 és 12 óra között)
-        munkabér: bruttó 116.000,-Ft (25 év alatt SZJA mentes)
-        munkavégzés időtartama: határozott idejű – 2023. július 1-31., vagy 2023. augusztus 1-31., - egész hónapban (rövidebb idejű foglalkoztatásra nincs lehetőség)
-        munkakör: parkgondozó (könnyű, fizikai munka)
-        részvétel feltétele: 16-25 év közötti, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező diák, akinek állandó lakcíme vagy tartózkodási helye a szekszárdi járáson belül található.
 
A jelentkezés menetéről bővebb felvilágosítást ad Saramóné Németh Erzsébet költségvetési és pénzügyi ügyintéző a 74/504-131 telefonszámon, vagy a saramone.nemeth.erzsebet@szekszard.hu e-mail címen.
 
Akit már felvettek:
 
Kezdéskor hozza magával igazolványait és érvényes bankszámla számát. Olyan ruhában érkezzenek, amit nem sajnálnak. Tűz- és munkavédelmi oktatással kezdődik, majd egészségügyi alkalmassági vizsgálatra is számítaniuk kell.
 
A munka jellemzően parkgondozói feladat lesz: padfestés, viráglocsolás, játszóterek karbantartása, ugyanakkor rugalmas, tehát ha máshol van szükség a szorgos kezekre, akkor átirányíthatják őket. Például nyáron hőségben a vízosztást is diákok szokták végezni.