Álláspályázat számviteli ügyintéző munkakör betöltésére

2024.08.14
 
 
ÁLLÁSPÁLYÁZAT
 
SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA Gazdasági Igazgatóság Számviteli Osztályára pályázatot hirdet Közszolgálati jogviszony (Kttv.) keretében
 
SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ
 
munkakör/feladatkör betöltésére.
 
Tevékenységi kör (ellátandó feladatok):  Rögzíti az analitikus nyilvántartó programban az eszköz- és készletmozgásokat, elszámolja az értékcsökkenéseket, terven felüli értékcsökkenéseket és azok visszaírásait, értékvesztéseket és azok visszaírásait. A felesleges vagyontárgyak hasznosításának és selejtezésének, valamint a Leltározási és leltárkészítési szabályzatok alapján ellátja, koordinálja a selejtezési és leltározási feladatokat. Folyamatosan vizsgálja a Hivatal és az Önkormányzat eszközállományát, feltárja a selejtezendő tételeket, selejtezési jegyzéket állít össze és a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság (GVB) részére előterjesztést készít. A GVB határozat alapján selejtezési jegyzőkönyvet állít ki és koordinálja a selejtezési folyamatot. Az intézmények által megküldött selejtezési jegyzékeket a fentiekben leírtak szerint rendezi. A KATI eszköznyilvántartó analitikus rendszerben rögzített adatokat egyezteti a földhivatali nyilvántartással és az Ingatlanvagyon Kataszterrel. A feltárt hibák javítására javaslatot tesz. A számviteli törvényben és a helyi számlarendszerben foglaltak szerint vezeti a kettős könyvelést az eszközmozgások tekintetében (nyitás, év elejei átforgatás, zárás), kontírozza és könyveli azokat a főkönyvi rendszerben. A rendelkezésre álló kimutatások, elszámolások alapján adatokat szolgáltat a különféle jelentésekhez, statisztikákhoz. Részt vesz a havi és negyedévi zárlati munkálatokban, valamint az év végi zárásban.
 
Betöltendő állás szakmacsoportja:  gazdasági
FEOR besorolás:  3910 Egyéb ügyintéző
Betöltendő állás munkakörének szakterülete (munkakörcsalád):  
Gazdálkodás/logisztikai/pénzügyi
Betöltendő állás jogviszonya:  Közszolgálati jogviszony (Kttv.)
Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája:
  Határozatlan, 40 óra, Általános, Teljes munkaidő
Munkavégzés helye:  Szekszárd
Álláshirdető szervezet bemutatása:  A pályázati kiírással kapcsolatos további információt Zsiga Marianna igazgatóságvezető nyújt. (Tel.: 06-74-504-192) A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. Törvény (továbbiakban: Kttv.), a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői számára biztosított juttatásokról és támogatásokról szóló 40/2012.(X.4.) szekszárdi ör., valamint a Közszolgálati Szabályzat rendelkezései irányadók.
A munkáltatóval, állással kapcsolatos egyéb lényeges információ (pl. jogviszony létesítés feltételei; próbaidő; illetmény/fizetés, speciális adatvédelmi tájékoztatás, szervezet honlap címe stb.):  Próbaidő: 6 hónap
 
 
Pályázati feltételek
Jogállásból fakadó jogszabályi követelmények:
  Büntetlen előélet
  Cselekvőképesség
  Magyar állampolgárság
  Vagyonnyilatkozattételi eljárás lefolytatása
Elvárt végzettség/képesítés:
  6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Egyéb végzettség, Felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi szakképzettség
Egyéb pályázati feltétel meghatározása:
  - Felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, közszolgálati, műszaki menedzser, gazdasági agrármérnöki, jogi, szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, informatikai, műszaki, logisztikai felsőfokú, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés; vagy gazdasági középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, banki ügyintézői, informatikai, műszaki, logisztikai, menedzserasszisztens szakképesítés.
Pályázat elbírálása során előnyt jelent
A pályázat elbírálása során előnyt jelent a szakmai tapasztalat?:  Nem
A pályázat elbírálása során előnyt jelent a vezetői tapasztalat?:  Nem
Egyéb pályázati előnyök:
  Közigazgatási alapvizsga és/vagy szakvizsga
  Mérlegképes könyvelői szakképesítés
  Költségvetési, könyvelési gyakorlat ASP rendszerben
  Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások) pénzügyi/számviteli szoftver
A pályázat részeként benyújtandó igazolások, alátámasztó dokumentumok:
  fényképes önéletrajz (87/2019.(IV.23)Korm.rendelet 1 sz. melléklete alapján
  Három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány
  Hozzájáruló nyilatkozat pályázati anyagba betekintésről
  végzettséget, szakképesítést igazoló okiratok másolata
 
A pályázat benyújtásának határideje:  2024.08.16. 00:00
 
Pályázat benyújtásának módja:
  A pályázathoz kötelezően csatolandó továbbá: • A Kttv. 85. § alapján a pályázó nyilatkozata az összeférhetetlenségről. • A pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyi adatainak pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul. A pályázat benyújtásának módja: • Postai úton, a pályázatnak a Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala címére történő megküldésével (7100 Szekszárd, Béla király tér 8.). Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: számviteli ügyintéző • Személyesen, zárt borítékban dr. Zsikó-Gál Klaudia jegyző nevére, Tolna megye, 7100 Szekszárd, Béla király tér 8.
 
A pályázat elbírálásának módja:  A döntésre, az érvényesen pályázók közül kiválasztott pályázók személyes meghallgatása után, a polgármester egyetértésével kerül sor. A sikertelenül, illetve érvénytelenül pályázók részére a pályázati anyag visszaküldésre kerül.
A pályázat elbírálásának határideje:  2024.08.23. 00:00
A pályázati kiírás további közzétételének helye:  www.szekszard.hu
Állás tervezett betöltésének időpontja:  2024.08.26.