Szekszárd - a jövő városa

Szabadidő | Közügyek | Gazdaság MAGYAR | DEUTSCH | ENGLISH

Menü

Választások Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Digitális ügyfélszolgálat Adózás, E-ügyintézés Közzététel Általános információk _Pályázatok_ Támogatások Állás Hirdetmények Dokumentumtár

Példaértékű a városi közlekedésbiztonság

Közlekedésbiztonsági Díjat kapott Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Közlekedési Kultúra Napján, május 11-én a Művészetek Palotájában tartott országos rendezvényen. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Önkormányzatok a települések közlekedésbiztonságának növeléséért” címmel indított pályázati program elismerését dr. Haag Éva alpolgármester vehette át Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkártól.

A települések közlekedésbiztonságának növelése érdekében alapvető cél azoknak a településeknek az elismerése – díjak odaítélésével -, amelyek a jogszabályi feladataik végrehajtásán túlmenően is tesznek annak érdekében, hogy a településükön kevesebb közlekedési baleset legyen, vagy a település lakói kevesebb baleset okozói, elszenvedői legyenek.

A Közlekedésbiztonsági Díj nem csupán egy szakmai elismerés, SZMJV Önkormányzata a társszervezetek által biztosított közlekedésbiztonsági programok lebonyolítását is elnyerte. A város vezetés abban bízik, hogy a megrendezésre kerülő kampány hatására kevesebb lesz a baleset.

Normál oldal MarkCon 2008