MAGYAR DEUTSCH ENGLISH
Szekszárdi Helyi Közösség
HOT SPOT szolgáltatás
Szekszárdi Szüreti Napok
AGÓRA SZEKSZÁRD
visitszekszard.hu
Szekszárdi Fürdő
Garay Élménypince
Szekszárdi Csoki
Illyés Gyula Könyvtár
Wosinsky Mór Múzeum
partnerek
Közlekedésbiztonság

Példaértékű a városi közlekedésbiztonság

Közlekedésbiztonsági Díjat kapott Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Közlekedési Kultúra Napján, május 11-én a Művészetek Palotájában tartott országos rendezvényen. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Önkormányzatok a települések közlekedésbiztonságának növeléséért” címmel indított pályázati program elismerését dr. Haag Éva alpolgármester vehette át Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkártól.

A települések közlekedésbiztonságának növelése érdekében alapvető cél azoknak a településeknek az elismerése – díjak odaítélésével -, amelyek a jogszabályi feladataik végrehajtásán túlmenően is tesznek annak érdekében, hogy a településükön kevesebb közlekedési baleset legyen, vagy a település lakói kevesebb baleset okozói, elszenvedői legyenek.

A Közlekedésbiztonsági Díj nem csupán egy szakmai elismerés, SZMJV Önkormányzata a társszervezetek által biztosított közlekedésbiztonsági programok lebonyolítását is elnyerte. A város vezetés abban bízik, hogy a megrendezésre kerülő kampány hatására kevesebb lesz a baleset.

keresés
virtuális kirándulás
térkép
webkamera
Kapcsolat
hírlevél
Itt iratkozhat fel heti hírlevelünkre!


MarkCon 2009
Vakok és gyengénlátók
számára
E-HIVATAL KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HONLAP-TÉRKÉP