Szekszárd - a jövő városa

Szabadidő | Közügyek | Gazdaság MAGYAR | DEUTSCH | ENGLISH

Menü

Választások Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Digitális ügyfélszolgálat Adózás, E-ügyintézés Közzététel Általános információk _Pályázatok_ Támogatások Állás Hirdetmények Dokumentumtár

Tisztelt Lakosság!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a meteorológiai előrejelzések szerint a mai és a holnapi nap folyamán (2017. január 31. – február 01.) jelentős mennyiségű ónos eső várható Szekszárd területére. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság másodfokú figyelmeztető riasztást adott ki a megyére.

Ónos eső esetén csak a csapadék megszűnését követően lehet a síkosságmentesítést hatékonyan végezni. 2017. február 01-jén egész napra csapadékot jeleznek, a reggeli órákig ónos esőt, majd a nap további részére esőt, mely lefagyása szintén várható. A csapadékos időszakban bizonyosan lesznek csúszós utak, járdák, lépcsők a városban.

Kérjük a lakosságot, hogy - a balesetek megelőzése érdekében – ennek figyelembe vételével közlekedjenek és közreműködjenek a síkosság mentesítési feladatok elvégzésében, ingatlanjaik környezetében a szokásos módon.

Szekszárd, 2017. január 31.

Märcz László
igazgatóság vezető
Városüzemeltetési és Városfejlesztési Igazgatóság

Normál oldal MarkCon 2008